Tietoa Meistä

Tietoa meistä

Iloitsemme siitä, että voimme auttaa yrittäjiä löytämään työkaluja talouden kehittymiseen ja kasvuun

Iloitsemme siitä, että voimme auttaa yrittäjiä löytämään työkaluja talouden kehittymiseen ja kasvuun

Tilitoimistomme on palvellut asiakkaitaan jo 14 vuoden ajan. Palvelumme kulmakivenä on nähdä asiat asiakkaamme, yrittäjän, näkökulmasta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaiden yritysympäristön, kuinka asiakkaiden prosessit toimivat ja mitkä asiat vaikuttavat heidän liiketoimintaansa. Teknologia on oiva apuväline taloushallinnossa, mutta ilman vuorovaikutteista ja henkilökohtaista kontaktia, moni asia jää huomaamatta.

Keskeisiä toimintaamme liittyviä arvoja

ASIAKASLÄHTÖINEN PALVELU

Olemme yrittäjän pitkäaikainen yhteistyökumppani. Pyrimme neuvomaan ja auttamaan asiakkaitamme, tarvittaessa konsultoimaan yhteistyökumppaneitamme, eri alojen asiantuntijoita ja viranomaisia. Palvelemme asiakkaita yksilöllisesti asiakkaiden toiminnan ja tarpeiden mukaisesti.

KOULUTTAUTUMINEN

Voidaksemme auttaa asiakkaitamme kirjanpidon ja verotuksen muuttuessa, on jatkuva koulutus osa arkeamme. Ammattitaitomme ylläpitäminen on meille tärkeää.

LUOTETTAVUUS

Olemme luotettava, vastuuta ottava yrittäjän kumppani. Pidämme aikatauluista kiinni ja hoidamme asiat sovitusti loppuun asti. Välitämme asiakkaidemme hyvinvoinnista ja menestyksestä.

TAVOITETTAVUUS

Olemme asiakkaan tavoitettavissa. Joskus yrittäjän on hyvä saada kirjanpitäjä kiinni nopeasti, jotta mahdollisiin ongelmiin voidaan reagoida ajoissa. Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.